Tutkinto ja työhistoria

Mykkänen Anu

MykkänenAnuLL, ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri

Tutkinnot ja työhistoria

Olen valmistunut lääketieteen lisensiaatiksi 1997 ja ortopedian ja traumatologian erikoislääkäriksi 2009 Helsingin Yliopistosta.

Olen työskennellyt HUS/HYKS Peijaksen sairaalassa osastonlääkärinä Reuma- ja jalkateräkirurgian klinikassa 2009-2010. Siirryin alkuvuodesta 2011 Sairaala Ortonin Jalkakirurgian klinikkaan, jossa työskentelin 2016 loppuun asti.

Aloitin vastaanoton Mehiläisessä ja leikkaustoiminnan Sairaala Mehiläinen Helsingissä 2015 alusta lähtien, jolloin myös perustimme Töölön Mehiläisen Jalkakirurgisen tiimin. Moniammatillisessa tiimissä eri ammattiryhmien vakioitu läheinen yhteistyö varmistaa  potilasturvallisuuden ja mahdollistaa jatkuvan laadun kehittämisen.

Ammatillinen yhdistystoiminta ja luottamustehtävät

Olen ollut Suomen Jalkakirurgiayhdistyksen (SuoJalka ry) jäsen  vuodesta 2009 ja osallistunut aktiivisesti yhdistyksen toimintaan hallituksen jäsenenä 2010-2014, josta hallituksen koulutusvastaavana 2011-2013. SuoJalan kautta olen osallistunut kotimaiseen koulutustoimintaan mm.  luennoitsijana ja kurssien järjestämisessä erikoistuville ortopedeille. Olen myös Suomen Ortopediyhdistyksen (SOY) ja Euroopan jalkakirurgiayhdistysten kattojärjestön EFAS:in (European Foot and Ankle Society) jäsen vuodesta 2009.

 

Mehilainen